top of page

Info practic: Proprietar in Luxembourg

Vineri, 21 octombrie, a avut loc a noua sesiune Info practic: Proprietar in Luxembourg. Aceasta este cea de-a doua sesiune pe tema imobiliarelor organizata de AVRIS in colaborare cu doamna Crina Enita. Prima editie a avut loc in septembrie 2015 si a fost axata pe chirii. Crina Enita este administrator al Societatii Imobiliare Enimmoger Sàrl din anul 2012 si CV-ul ei cuprinde diverse studii si formari in domeniu. In 2011 a obtinut diploma de agent, promotor si administrator imobiliar in urma studiilor efectuate intre 2009 si 2011 la Luxembourg School for Commerce si Ministère des Classes Moyennes. De asemena, ea este actualul presedinte si membru fondator al Asociatiei Luxembourg Roumanie asbl.Crina ne-a oferit o prezentare interactiva in care ne-a impartasit din experienta sa profesionala si personala, in acelasi timp raspunzand la intrebari.


Prezentarea a inceput cu imaginea de ansamblu a pietii imobiliare din Luxembourg. Am aflat cu aceasta ocazie ce anume influenteaza pretul de cumparare si cateva detalii despre legislatia care reglementeaza diversele tranzactii imobiliare. Apoi, am trecut prin toate etapele si aspectele cumpararii si vanzarii unei locuinte in Luxembourg: cautarea, semnarea documentelor, inregistrarea notariala a transactiei, etapele obtinerii unui credit bancar, asigurari necesare, etc. Deasemeni am vorbit despre constructie si renovare si ce ar trebui sa stim pentru a asigura o buna derulare a lucrarilor.


Materialul aditional a cuprins si exemple de documente utile: de ex. compromis de vanzare/cumparare.

Puteti consulta prezentarea aici.


Dupa prezentare, am avut posibilitatea sa socializam si ne-am delectat cu un pahar oferit din partea Societatii Imobiliare Enimmoger Sàrl.


Tinem sa ii multumim in special Crinei pentru dedicarea cu care s-a implicat voluntar in realizarea celor doua sesiuni Info practic, pentru timpul si informatiile utile pe care a avut amabilitatea sa le impartaseasca cu noi!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page